Keuze uit diverse activiteiten


Markt Bene Vagienna

Op vrijdagochtend is een bezoek aan de markt van Bene Vagienna zeer de moeite waard. We starten met een heerlijk Italiaans ontbijtje op het dorpsplein met zicht op de markt, waar u heerlijke verse streekproducten kunt kopen om mee naar huis te nemen. 

 

Langhe tour met proeverij

Met een luxe personenbusje rijden wij u door de verschillende dorpjes. We stoppen in het schilderachtige dorpje Serralunga voor een wandeltocht naar Castello di Serralunga D'Alba. Boven aangekomen kunt u genieten van dit prachtige kasteel en het fraaie uitzicht over de Langhe streek.

Onderweg vertellen we u over de geschiedenis van de Langhe. We stoppen bij de wijngaard van één een van onze leveranciers, waar u een uitgebreide uitleg krijgt over de groei van de druiven en het geheim van de wijngaarden.

Terug aangekomen in Narzole wacht er een proeverij met wijn en heerlijke huisgemaakte hapjes uit de streek.

 

Truffels zoeken

De hoofdstad van de Langhe "Alba" staat bekend om haar witte truffels. Onder leiding van een truffeljager met zijn hond gaat u op zoek naar de witte truffels. Wilt u deze dag afsluiten met een heerlijk gerecht met truffels dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Bezoek Turijn

Turijn is de hoofdstad van de Piemonte en zeker een bezoek waard.

Maak een wandeling over de Piazza San Carlo en geniet van de barokke kerken, musea en gebouwen.

Of gaat u liever shoppen in de winkelstraten van Turijn, de Via Po en de Via Roma.  U vindt daar de winkels van alle grote kledingmerken afgewisseld door interessante antiekzaakjes.

Heeft u nog tijd over neem dan de historische tram van Sussi naar Superga. Een steile rit van 10 minuten naar de top, waar je zult genieten van het prachtige uitzicht en een bezoek kan brengen aan Basilica di Superga.

En hebben de beentjes rust nodig dan is een heerlijke lunch of een cappuccino met Piemontese chocolade nooit ver weg. 

 

Golf

Een heerlijk dagje ontspannen op de golfbaan. Op 20 minuten rijden van uw verblijf ligt de Golfclub Cherasco.

 

Musea

in de omgeving van uw verblijf bevinden zich vele musea die een bezoek waard zijn :

Museo Casa Ravera, Cappella del Barolo, Corkscrews museum, Museo del Vino a Barolo, Universita Dei Cani Da Tartufo en nog veel meer kleine en grote musea.